Skip til primært indhold

Datateket giver sparring og vejledning ift. apps og spil, som benyttes på iPad. Vi vejleder og finder i samarbejde de bedste løsninger, til børn med særlige behov og funktionsnedsættelser.

I Datateket har vi stor viden om børn, herunder kommunikation og sprog, samt kognitiv og social udvikling. Ved anvendelse af læringsapps og spil, som motiverer og matcher barnets niveau, kan vi støtte og fremme barnets kognitive udvikling, deltagelsesmuligheder og kompetencer generelt.

Samarbejdspartnere
Kommuner, forældre, fagpersoner, institutioner og skoler, samt andre CKV afdelinger.
Eksempelvis: Pædagoger, skolelærer, sundhedsplejersker, dagplejere, ergo- og fysioterapeuter, familieplejer, PPR-fagfolk, logopædagoger, samt almindelige institutioner med små specialafdelinger og specialinstitutioner.

Hvem kan henvende sig?
Forældre til børn med særlige behov og funktionsnedsættelser
Fagfolk, der arbejder med børn, med særlige behov og funktionsnedsættelser
Institutioner, der har indskrevet børn med særlige behov og funktionsnedsættelser
Mål
Vi bestræber os på, at børn med særlige behov og funktionsnedsættelse kan deltage i læringsfeltet via apps. Vi ved, at en tidlig indsats kan være med til, at øge det enkelte barns kompetencer og give mere livskvalitet. Barnet skal blive fortrolig med, og opnå succes ved, at kunne håndtere en iPad med apps.

Abbonementskommuner
Borgere, der bor i nedenstående kommuner, samt fagfolk kan frit benytte sig af vores tilbud. Der skal dog aftales tid på forhånd på tlf.: 99 44 34 00.

Odense kommune 2-12 år
Nordfyns kommune 2-12 år
Langeland kommune 2-12 år
Kerteminde 2-7 år
Assens kommune 2-12 år
Faaborg-Midtfyns kommune 2-12 år
Svendborg kommune 2-7 år
Tilkøb er en mulighed med en dispensation og accept fra egen kommune. Vi tilbyder også online sparring i resten af Danmark som tilkøbsydelse.

Du kan læse mere om Datateket på CKV ved at klikke på denne linje.

iPad der flyver apps til eller fra
APPFWU02V