Skip til primært indhold

Høreproblemer på jobbet?

Har du hørenedsættelse eller andet høreproblem, der begrænser dine muligheder for at få eller fastholde et job? Så kan CKV Høre på henvisning fra de kommunale Jobcentre yde rådgivning, der sikrer, at du får de bedst mulige vilkår på trods af din hørerelaterede problemstilling.

Har du hørenedsættelse eller andet høreproblem, der begrænser dine muligheder for at få eller fastholde et job? Så kan CKV Høre, på henvisning fra de kommunale Jobcentre, yde rådgivning, der sikrer, at du får de bedst mulige vilkår på trods af din hørerelaterede problemstilling.

Konsulentens arbejdsopgaver kan omfatte:

  • Rådgivning til erhvervsaktive med hørenedsættelse eller andet høreproblem, der begrænser dem i deres arbejdsliv
  • Udredning af behov for (samt evt. afprøvning af og ansøgning om) tekniske hjælpemidler, der kan være relevante for at opretholde tilknytning til arbejdsmarkedet
  • Rådgivning om og udredning af behov for anden relevant bistand i forbindelse med opretholdelse af tilknytning til arbejdsmarkedet
  • Information i bred forstand om hørenedsættelse/høreproblemer og konsekvenserne heraf såvel til den enkelte borger som til fagfolk, offentlige myndigheder, arbejdspladser o.a. relevante instanser.

Konsulenten arbejder ud fra en helhedsvurdering af den erhvervsaktive, og samarbejder efter behov bl.a. med psykolog, Audiologisk afdeling og kommunale sagsbehandlere.

APPFWU01V