Skip til primært indhold

HøreRehab.dk

På vores hjemmeside HøreRehab.dk kan man via korte videoer få viden om betjening og vedligeholdelse af høreapparater, gode råd om, hvordan man bedst kan håndtere sin hørenedsættelse i dagligdagen, og hvilke muligheder der er for at blive kompenseret med et høreteknisk hjælpemiddel.

På vores hjemmeside HøreRehab.dk kan man via korte videoer få viden om betjening og vedligeholdelse af høreapparater, gode råd om hvordan man bedst kan håndtere sin hørenedsættelse i dagligdagen, samt hvilke muligheder der er for at blive kompenseret med et høreteknisk hjælpemiddel

Vi ved, det kan svært at håndtere et helt nyt høreapparat. Vi oplever hver dag borgere, der kommer til os, fordi de har brug for at vide mere om, hvordan deres høreapparat fungerer og hvordan de skal betjene og vedligeholde det.

Derudover oplever mange også, at det kan være svært, at forstå hvad der bliver sagt i støjende situationer, eller i tv og telefonen, selvom de har fået høreapparater. Høreapparater løser nemlig ikke alle problemer. Det kan I nogle tilfælde være relevant med et supplerende høreteknisk hjælpemiddel.

I Region Syddanmark vil vi gerne sikre, at mennesker der modtager høreapparater (eller får tilskud til køb af høreapparater), får det bedst mulige udbytte af dem.

Derfor har vi ved CKV Høre, i samarbejde med Region Syd E-læring, skabt hjemmesiden HøreRehab.dk, hvor vi med små animationer og illustrative videoer giver gode råd til betjening og vedligeholdelse af høreapparater, vejledning om hvordan man bedst håndterer svære kommunikationssituationer, og et indblik i de høretekniske hjælpemidler.

Besøg hjemmesiden HøreRehab

 


 

APPFWU01V