Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


CKV Odense - Datateket tilbyder nu også sparring og vejledning online

Datateket benyttes til sparring og vejledning til at finde de bedste læringsapps og redskaber til både det enkelte barn og bredere målgrupper.

Vores tilbud benyttes flittigt af mange fagpersoner og institutioner fra hele Fyn eksempelvis; sundhedsplejersker, dagplejere, støttepædagoger, ergo- og fysioterapeuter, familieplejere, PPR-fagfolk, tale-hørepædagoger samt almindelige institutioner med små specialafdelinger og specialinstitutioner.

Selvom man ikke bor i nærheden af Odense, er det nu også en mulighed at benytte Datateket, da vejledningen kan foregå online via videokonference (Cisco Japper eller WebEx), mail eller telefonisk.
Ring og få en snak med Jannie Vang Nielsen på: 99 44 34 00 eller send en mail til: datatek.fyn@rsyd.dk

Datateket er et unikt tilbud til fagfolk, der arbejder med børn, som har særlige behov og derfor har brug for ekstra hjælp og støtte i deres udvikling. Ved at anvende læringsapps, som barnet er motiveret til at bruge og som matcher barnets niveau, kan man støtte og fremme barnets intellektuelle udvikling og kompetencer, da barnet opnår størst effekt af læring gennem leg og aktiviteter, som er drevet af lyst.


Siden er sidst opdateret 17-10-2018
Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi