Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Kursus i Børneyoga 2 - for fagfolk, som arbejder med børn

"Når børn har ro i deres krop, har de langt større overskud til at regulere deres følelser, koncentrere sig og være i fokus. Børn som er fysisk forankrede, har lettere ved at lære og være sammen med hinanden i udviklende fællesskaber"

Børneyogaworkshoppen er for deltagere, der allerede har været på 2 timers Børneyoga 1. Har du tidligere erfaring med børneyoga, er du også velkommen.

Vi videreudvikler det, vi har arbejdet med, og går mere i dybden med metoder med fokus på at få børneyoga til at fungere i praksis.
Mangler du lige det sidste skub til at komme i gang med børneyoga i din institution, eller er du allerede i gang, og har brug for sparring fra andre, så er dette kursus lige noget for dig.

 

På kursus 2 får du:

  • Inspiration, konkrete ideer og rådgivning til undervisningen og forslag til historier, sange, temaer og materialer.

    I børneyoga leger vi yoga. Det er derfor vigtigt, at vi tager udgangspunkt i børnenes verden med fantasi og leg, så det bliver sjovt at lave yoga.

     
  • Øvelse i at planlægge et yogaforløb i egen institution ud fra et tema og en specifik målgruppe.

    Du får mulighed for at tage udgangspunkt i din egen børnegruppe og lave et program tilpasset gruppen. Vi prøver nogle af øvelserne af på hinanden. Du får rådgivning i valg af øvelser.


Det er igen de to meget kompetente undervisere Anni og Claus, som har tilrettelagt et program, der på ganske kort tid (2 timer) giver dig en solid basis, som du let kan arbejde videre med. Begge instruktører er fysioterapeuter ved PPR og har Børneyogauddannelse fra ”Lille Yogahus” i København. De har stor erfaring med at undervise børn og voksne i Børneyoga.

 

Børneyoga 2 - for fagfolk som arbejder med børn afholdes:

Onsdag 20. februar 2019
kl. 9.00 - 11.00 eller kl. 13.00 - 15.00

Onsdag den 27. marts 2019
kl. 9.00 - 11.00 eller kl. 13.00 - 15.00

På Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi (CKV), Heden 11, 5000 Odense C. Der er gratis parkering på pladserne rundt om bygningen, mærket ”Heden 9-11”. Parkering registreres elektronisk i receptionen på CKV. Husk at notere nummerplade/registreringsnr.

Tilmelding skal ske senest 10 dage før kursusstart på: www.ckv.plan2learn.dk

Der kan være maks. 25. deltagere på holdene, og pladserne tildeles efter først til mølle princippet, så skynd dig at melde dig til!

Målgruppe: Alle fagpersoner som arbejder med børn, f.eks. pædagoger, dagplejere, ergoterapeuter.

Du skal medbringe behageligt tøj og lune sokker.

Pris: Kr. 580,- ekskl. moms pr. deltager.
Der vil være vand, kaffe og the.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret 8-1-2019
Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi