Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Kursus i børneyoga for skoler og SFO´er

Der er stor efterspørgsel på metoder og materialer, som kan give enkelte eller flere børn større ro. Når børn har ro i deres krop, har de langt større overskud til at regulere deres følelser, koncentrere sig og være i fokus. Børn som er fysisk forankrede har lettere ved at lære og være sammen med hinanden i fællesskaber, som udvikler dem.

CKV har inviteret to meget kompetente instruktører, der på kort tid (2 timer) giver dig en solid basis, som du let kan arbejde videre med i klassen eller i SFO´en. Instruktørerne er begge ansat ved PPR, og har Børneyogauddannelse fra ”Lille Yogahus” i København. De har god erfaring med at undervise børn og voksne i Børneyoga. 

"Børneyoga kan bruges som små pauser i undervisningen i klassen eller til en hel børneyogalektion, som del af bevægelse i skolen eller som tema i SFO'en. Yogaøvelserne udvikler børns kropsbevidsthed og evne til at sanse - fremmer motorikken, giver styrke, stabilitet og smidighed. På kurset får du en introduktion til at bruge børneyoga i skolen og i SFO. Du prøver børneyogaøvelserne i praksis, både en lektion og små pauseøvelser. Vi snakker om virkning af yogaøvelserne og om hvordan du kommer i gang. Du får ideer til et øvelsesprogram og liste med ideer til materialer og litteratur."

 

Børneyoga for Skoler og SFO’er afholdes:

Onsdag den 8. maj 2019
kl. 15.00 - 17.00
På Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi (CKV)
Heden 11, 5000 Odense C.

Tilmelding skal ske senest 10 dage før kursusstart:
www.ckv.plan2learn.dk

 

Der kan være maks. 25. deltagere på holdene, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet, så skynd dig at blive meldt til!

Målgruppe: Alle medarbejdere på skoler og i SFO’er.

Du skal medbringe behageligt tøj og lune sokker.

Pris: Kr. 580,- ekskl. moms pr. deltager. Der vil være vand, kaffe og the.

Der er gratis parkering på pladserne rundt om bygningen, hvor det er anmærket Heden 9-11. Parkering registreres elektronisk i receptionen på CKV. Husk at notere nummerplade/ registreringsnr.

 


Siden er sidst opdateret 6-2-2019
Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi