Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, OdensepilNyhederpilCKV Syn - Vil du følge med i det sidste skrig inden for hjælpemidler til blinde og svagtseende?

CKV Syn - Vil du følge med i det sidste skrig inden for hjælpemidler til blinde og svagtseende?

Konferencen CSUN afholdes af California State University Northridge, og er verdens største, når det drejer sig om IT til blinde og svagtseende. Her kommer de dygtigste forskere, læger, undervisere mfl. fra hele verden for at dele den nyeste viden inden for synsområdet. Der afholdes samtidig en stor hjælpemiddel messe, hvor man kan se den seneste udvikling inden for både hard- og software. Mange af de helt store firmaer, som Microsoft og Google er endvidere til stede, for at fortælle om deres syn på tilgængelighed og om hvordan fremtidens teknologi vil udvikle sig. Der afholdes hele 400 foredrag i løbet af ugen og der er 122 udstillere til stede. CKV Syn sender i år to medarbejdere afsted til Los Angeles, for at indsamle viden om undervisningsmetoder, nye rehabiliteringsteknikker og den teknologiske udvikling.     

 

Medarbejderne vil i løbet af ugen optage en række små videoer, hvor de beskriver, hvad de ser, lærer og oplever på messen. Disse videoer kan ses på vores Facebookside: https://www.facebook.com/CKVOdense/ 

 

Du kan læse mere om CSUN messen 2019 på deres hjemmeside: http://www.csun.edu/cod/conference/2019/sessions/index.php/


Siden er sidst opdateret 8-3-2019
Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi