Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, OdensepilNyhederpilCKV udbyder konference i neurologi og neuropædagogik - sansernes betydning for kognitive funktioner

CKV udbyder konference i neurologi og neuropædagogik - sansernes betydning for kognitive funktioner

 

Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi er glade for at præsentere en to-dages konference i Neurologi og Neuropædagogik.

Se et udvidet program her

Du kan tilmelde dig på: https://ckv.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=64147


Første dag på konferencen omhandler hjernens funktion og plasticitet med særligt fokus på opmærksomhed og hukommelse i relation til indlæring. Dagen byder på oplæg, der giver viden om sansernes betydning for kognitive processer.
Konferencen belyser blandt andet, hvordan synet, hørelsen og sproglige kompetencer har indflydelse på kognitive funktioner.


Konferencens andens dag belyser perspektiver på neuropædagogik og neurorehabilitering og dermed, hvordan den neurologiske viden anvendes i tilgangen til arbejdet med mennesker.
Der vil blandt andet fokuseres på, hvordan motivation, forsoning og identitet kan indgå i det rehabiliterende arbejde. Konferencen vil derudover give viden om, hvilke kognitive funktioner, der er i spil ved læring.


Konferencen afsluttes med et oplæg om vaner, og hvorfor vi er tilbøjelige til at se og høre dét, vi plejer, selv når vi aktivt prøver at gå i den andens sko.


Det glæder os, at vi på konferencen kan præsentere foredragsholdere, der fra hver deres faglige ståsted kan præsentere den seneste opdaterede viden om konferencens emner.


Målgruppe:
Medarbejdere, der arbejder rehabiliterende med mennesker, og som ønsker genopfriskning inden for neurologi og neuropædagogik. For eksempel audiologopæder/logopæder, ergoterapeuter, synskonsulenter, fysioterapeuter, pædagoger og sundhedspersonale.

 


Senest opdateret den 14-05-2019
Skriv til Socialområdet