Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


CKV Høre - Høreklinikken OUH kom på besøg

Samtale fremmer forståelsen.
Det er et godt fundament for samarbejde mellem parterne, at man er i kommunikation med hinanden. I en travl hverdag, med mange forskellige arbejdsopgaver, kan det være svært at nå at få talt sammen og blive enige om, hvad en god behandling af vores fælles borgere med høretab er i de fynske kommuner.

For at bevare det gode samarbejde inviterede CKV Høre derfor personalet fra Høreklinikken på OUH til et to-timers eftermiddagsmøde på Heden d. 5. september, hvor vi fortalte lidt om de forskellige opgaver, vi løser på Heden og rundt om i kommunerne.

Høreklinikkens personale var mødt talstærkt op, og der var god gang i spørgsmålene fra salen efter indlæggene, der havde overskrifterne: Begynderundervisning, Cochlear implant, Høretekniske hjælpemidler samt Erhvervsaktive og Unge under uddannelse.

Både Høreklinikkens personale og CKVs hørekonsulenter var glade for mødet, og der var god respons på dagens program: ”Det er altid dejligt at høre, hvad I laver med ”patienterne”, når vi overlader dem til jer”.

Fra Høreafdelingen på CKV lød et lige så tilfreds: ”Det er dejligt, at I er interesserede i vores arbejde og lytter til, hvad vi sammen kan gøre, for at nå de bedste resultater for borgerne”.

Sidste gang Høreklinikken var på besøg på Heden var 2012.


Senest opdateret den 11-10-2019
Skriv til Socialområdet