Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, OdensepilNyhederpilAfdelingsleder ved CKV, Lis Fløe Pedersen, var nomineret til årets handicappris Odense 2019

Afdelingsleder ved CKV, Lis Fløe Pedersen, var nomineret til årets handicappris Odense 2019

I år blev handicapprisen i Odense fordelt på de tre kategorier: Initiativprisen, Tilgængelighedsprisen og Uddannelses- og Jobprisen. Afdelingsleder Lis Fløe Pedersen var udvalgt som kandidat til sidstnævnte pris og var her i flot selskab med to private virksomheder, Rema 1000 og LB-Tag, der gør et stort arbejde for at inkludere borgere, der er fysisk eller psykisk udfordrede.


Prisen gik meget velfortjent til Rema 1000 i Næsby v. daglig leder Fie Hansen. Her gør man et stort stykke arbejde for at hjælpe fleks- og skånejobbere med at finde fodsfæste på arbejdsmarkedet, og flere af de ansatte er psykisk sårbare. 


På CKV er vi meget glade for at se sådan et engagement i forhold til inklusion på arbejdsmarkedet ude i det private erhvervsliv. Vi håber, at endnu flere virksomheder vil støtte op om at sikre, at alle får lige ret og mulighed for at uddanne sig og komme succesfuldt ind på arbejdsmarkedet, så vi ser en masse nye spændende tiltag nomineret til priser i år 2020.

Et stort tillykke til alle de nominerede og til de tre vindere Ine Møller Hansen fra Asta- og Allergi Foreningen, LykkeLiga Odense og Rema 1000.

 

Du kan læse mere om handicapprisen 2019 i Odense Kommunes pressemeddelelse her:  https://llk.dk/sg2joo eller på Fyens Stiftstidendes hjemmeside: https://fyens.dk/artikel/i-en-helt-anden-liga


Senest opdateret den 04-12-2019
Skriv til Socialområdet