Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, OdensepilNyhederpilCKV indgår i et samarbejde om udviklingen af en app til ældre, med virksomheden Applikator

CKV indgår i et samarbejde om udviklingen af en app til ældre, med virksomheden Applikator

CKV har netop fået godkendt et spændende OPI (Offentlig Privat Innovation) projekt i samarbejde med virksomheden Applikator.
Formålet med projektet er, at teste og tilpasse en kommunikations-platform til kognitivt svage borgere. Applikator skal levere prototypen til kommunikationsplatformen.

CKV’s rolle i projektet er bl.a. at rekruttere borgere og pårørende til hhv. fokusgruppeinterviews og test af prototypen. CKV vil endvidere foretage observationer ude hos de enkelte borgere i testfasen, indsamle data samt dokumentere effekten.
 

Projektet løber fra den 1. januar 2020 til den 31. december 2020. Hvis du har en pårørende, som ikke længere magter at svare på et telefonopkald, eller har brug for ekstern styring af sin kalender, kunne vedkommende evt. være en mulig testperson. Henvendelse kan ske på telefon 99443400 eller på telefon 30584524 i tidsrummet 9 – 15.  


Senest opdateret den 10-12-2019
Skriv til Socialområdet