Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


CKV Mobilitet - kender du vores testbolig?

Mangler du sparring i en boligsag, eller er du ved at tegne eller projektere et badeværelse eller soveværelse til en person, der har brug for hjælpemidler, så kontakt CKV Mobilitetsafdelingen i Odense.  Her kan du få rådgivning og vejledning i boligsager, og vi kan opstille og afprøve badeværelse/soveværelse i forholdet 1:1 i testboligen på CKV.

I testboligen kan man flytte rundt på alle elementer og funktioner i badeværelset. På den måde kan man opstille det lille badeværelse, hvor man er i tvivl om, hvorvidt der er plads til både borger og hjælpere, eller det badeværelse som er blevet tegnet til nybyggeri, og som måske er blevet lidt for stort. Skal man projektere ny institution til ældre og/eller handicappede, kan man også opstille badeværelse i testboligen. Det giver en optimal mulighed for, at professionelle fra plejen sammen med tekniker og arkitekt kan gennemgå pladsforhold i forskellige situationer.

Se mere om testboligen på videoen her: https://ckv.rsyd.dk/wm516171
Få flere oplysninger om rådgivning og brug af testboligen ved at klikke her: https://ckv.rsyd.dk/wm445443 eller kontakt Randi Stidsen, Mobilitetsafdelingen CKV på randi.stidsen@rsyd.dk

 


Senest opdateret den 12-03-2020
Skriv til Socialområdet