Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Videokommunikation som kontaktform under Corona krisen

CKV har som noget nyt etableret en ydelse, hvor CKV´s fagpersoner yder rådgivning og vejledning til borgere og deres pårørende i forhold til etablering af video kommunikation. De fleste kender til Face time, Messenger og Skype, men hvilken løsning vil din pårørende kunne anvende?
Som alle andre henvendelser CKV får fra de fynske kommuner, vil CKV stille afprøvnings udstyr til rådighed, hvor den valgte løsning er installeret. Fagpersoner vil via video udrede, og guide pårørende og kommunale fagpersoner til at foretage afprøvningen sammen med borgeren.
Hvis du tænker, dette er noget for dig, skal du henvende dig til Borgerservice i din kommune og spørge efter hjælpemiddelafdelingen. Du kan også skrive en mail til CKV på følgende mail: Anmodning.ckv@rsyd.dk att. ergoterapeut Sissel Madsen. Skriv kort om dine udfordringer i forhold til at kontakte din pårørende, som ikke må modtage besøg på grund af fare for at blive smittet af Corona virus. Hvis vi finder en egnet løsning, skal du selv efterfølgende investere i indkøb af en valgt tablet og den eventuelle app.


 


Senest opdateret den 16-04-2020
Skriv til Socialområdet