Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Covid-19 senfølger behandles hos CKV

CKV indgår i Region Syddanmarks behandling af uventede eller komplekse og vedvarende senfølger efter COVID-19, og tilbyder nu at hjælpe interesserede kommuner på det ”almindeligt specialiserede” område også.

Jf. Sundhedsstyrelsens retningslinjer varetages de ”uventede eller komplekse og vedvarende senfølger” i det regionale setup, som CKV allerede er en del af, men som noget nyt er der nu mulighed for, at CKV kan støtte eller helt overtage de kommunale forpligtelser på området som vært for et såkaldt tværkommunalt center.

Konkret betyder det, at de syddanske kommuner kan sende borgere med COVID-19 senfølger til udredning og rehabilitering hos CKV. Det kan være kommuner, som ikke selv ønsker at bruge ressourcer på at etablere egne forløb, det kan være store kommuner, som har brug for ekstra kapacitet i en periode, eller det kan være kommuner som af forskellige grunde ønsker at tilbyde sine borgere CVK’s professionelle senfølge-setup.

 

Kontakt CKV’s Coronahotline på 9944 3400, eller den sikrede postkasse på https://ckv.rsyd.dk/wm500411

Vil du høre mere om det konkrete setup, og hvordan vi hjælper de enkelte borgere, kan du kontakte Tine Eltang på tine.eltang@rsyd.dk eller Uffe Thorup Thomsen på uffe.thorup.thomsen@rsyd.dk

 


Senest opdateret den 08-12-2020
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring