Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, OdensepilNyhederpilCKVs matrikel på Heden 11 lukker ned fra onsdag d. 9. december til og med 3. januar 2021

CKVs matrikel på Heden 11 lukker ned fra onsdag d. 9. december til og med 3. januar 2021

I henhold til de seneste Corona restriktioner sender CKV alle sine medarbejdere hjem. Medarbejdere, der ikke er bosat i Odense, servicerer fortsat de borgere, der bor i de øvrige fynske kommuner.

Det betyder, at vi desværre ikke kan modtage borgere på matriklen, og i Odense kommune kun kan yde personlig hjælp i de mest presserende akutsituationer, og ellers kun via telefon eller videoopkald. De medarbejdere, der bor i Odense kommune, arbejder kun hjemmefra og servicerer vore borgere og samarbejdspartnere pr. telefon, e-mail eller videoopkald. Medarbejdere bosiddende uden for Odense kommune servicerer fortsat borgere fra de øvrige kommuner, både via hjemmebesøg, træffesteder, telefon og videoopkald. Vi gør vores yderste for at hjælpe alle vore borgere på så tilfredsstillende vis som muligt, og håber på jeres forståelse.

Hvis du ønsker at kontakte CKV kan du henvende dig på tlf.: 9944 3400
eller via sikker e-mail på hjemmesiden: https://ckv.rsyd.dk/wm500411

Lad os hjælpes ad med at hjælpe hinanden.


Senest opdateret den 08-12-2020
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring