Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


National Klinisk Retningslinje for hjernerystelse

Den syvende retningslinjer er: ” Effekt af den tværfaglige tilgang. F.eks. når patienten får både psykologisk behandling, rådgivning, synstræning og fysioterapi. Tesen er, at når flere fagpersoner arbejder sammen og afstemmer behandlingen, lykkes behandlingen bedst. Nogle symptomer skal behandles hver for sig, mens andre skal behandles på samme tid.”

Se mere på https://dcfh.dk/national-klinisk-retningslinje/

På CKV har vi siden 2017, med succes, rehabiliteret mennesker med senfølger efter hjernerystelse. Vi har et tværfagligt team, bestående af fysioterapeut, audiologopæder og neurooptometrister. Teamet samarbejder om udredning og rehabilitering, og udarbejder i hvert tilfælde et individuelt forløb til borgeren, der henvises med senfølger efter hjernerystelse. Behandlingen foregår både individuelt og på hold. Du kan læse mere på vores hjemmeside, og finde vores pjece for fagpersoner, ved at trykke på dette link.

 

Hvis du som fagperson vil henvise en borger til vores hjernerystelses team, kan du ringe på telefon 99443400 eller skrive til mailadressen: Anmodning.ckv@rsyd.dk.
 


Senest opdateret den 11-02-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring