Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Verdenshøredagen blev fejret på tv og videomøde. CKV var med!

CKV var i samarbejde med Høreforeningen og SDU gået i gang med planlægning af et spændende program på Verdenshøredagen på Fyn d. 3. marts 2021. På grund af den verdensomspændende pandemi måtte fejringen dog flyttes til de elektroniske medier.

Derfor var det fint, at TV2 havde Høreforeningens formand i God Morgen Danmark, og at der senere på dagen var arrangeret et video topmøde med både Høreforeningen, forskere, politikere og fagfolk, der kunne fortælle bl.a. om Høreområdet i fremtiden og de politiske sager omkring samme. Samme dag kunne Høreforeningen også afsløre deres nye videogennemgang af høretekniske hjælpemidler, hvor vi med stolthed kan præsentere vores helt egen Anne Marie Nissen, der forklarer de tekniske detaljer, så alle kan følge med. Videoen kan ses via dette link:  https://hoereforeningen.dk/om-os/nyheder/verdens-h%C3%B8redag-2021-hoeretekniske-hjaelpemidler-til-dig/

Besøg også vores egen hjemmeside: https://hoererehab.dk/om-hoeretekniske-hjaelpemidler/, og læs mere om mulighederne med høretekniske hjælpemidler.

 

 

 


Senest opdateret den 09-03-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring