Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Oticon fortsætter som batterileverandør

Siden 2017 har Oticon leveret batterier og slanger til borgere med høreapparater udleveret i Danmark – både offentligt og via de private leverandører. Da kontrakten stod til udløb i 2021, måtte der derfor en ny forhandling til, og denne gang blev der også stillet krav til kvaliteten af batterierne. Samtidig blev der fjernet en række batterier, der ikke længere anvendes til høreapparater eller fjernbetjeninger.

Som bruger af høreapparater kan man bestille batterier på forskellig måder: Du kan ringe til Oticon på telefon 53 53 00 60 på hverdage mellem kl. 8-16. Du kan også bestille direkte fra Oticons hjemmeside: www.oticon.dk/batterier.
 

Hvis du bruger høreapparater, og har brug for at skifte den lille plast-slange, der går mellem høreapparatet og øreproppen, kan du ligeledes bestille dem her. Der findes forskellige typer, så hvis du er i tvivl, kan du kontakte din høreapparatspecialist eller CKV, så vil vi hjælpe dig med at vælge de rigtige. Både slanger og batterier er gratis for brugerne, det er regionerne, der afholder udgiften til både produkter og porto.

Oticon har fra tidligere en distributionsaftale med dem, der leverer aviser og reklamer, og det bestilte vil derfor ligge i postkassen som en adresseløs forsendelse.

 


Senest opdateret den 09-06-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring