Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Høreapparater og sommer

Når man først har fået høreapparater, og vænnet sig til, at man kan høre mere, kan det være et problem at undvære dem igen, fordi de skal sendes til reparation.

Her er nogle gode råd til at passe godt på dem:

  • Undgå, at høreapparaterne udsættes for sand og saltvand. Tag den æske med, du har fået til dem, hvis du går på stranden, og vil hoppe i bølgen. Læg apparaterne i æsken, og lad dem ligge der, til du er helt tør igen. Så ligger de tørt og godt, og bliver ikke så let væk.
  • Høreapparater bliver ikke solskoldede, så du behøver ikke smøre dem ind i solcreme!
  • De kan dog ikke tåle for høj varme. Beskyt dem derfor med en hat eller parasol, hvis du opholder dig lige i solen.
  • Hvis du sveder meget, eller har haft høreapparaterne på i bad derhjemme, så prøv først at lægge dem på et håndklæde, og åbn dem så meget du kan (tag batteriet ud, fjern evt. øreprop osv.), inden du lader dem ligge og tørre natten over.
  • Du kan også bruge en tørretablet eller en tørreboks om natten. Ring til os på CKV Høre, hvis du vil have et link til en forhandler.
  • Hvis dine høreapparater alligevel skal sendes til reparation, skal du kontakte det sted, du har fået dem for at høre nærmere om adresse, garanti osv.

 

Til rejsen:
Husk, at du kan få hjælp til din flyrejse, hvis du har særlige behov – fx svært nedsat hørelse eller blindhed. Klik ind på https://www.sas.dk/rejseinfo/saerlige-rejsebehov/assistance/  og læs mere om, hvordan du kan få hjælp undervejs.


Ring til os på CKV Høre i telefontiden mandag, onsdag og torsdag ml. kl. 9-11, hvis du har brug for mere hjælp til din hørelse her i sommervarmen.


  

  


Senest opdateret den 11-08-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring