Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, OdensepilNyhederpilHar dine medarbejdere brug for at kende til det store udvalg af ydelser, som din kommune har abonnement på?

Har dine medarbejdere brug for at kende til det store udvalg af ydelser, som din kommune har abonnement på?

Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi har lige haft besøg af en kommunal PPR, der havde lyst til at høre mere om de børnetilbud, som de kunne henvise til og som kommunen i forvejen havde abonnement på. Der deltog 19 repræsentanter fra den pågældende kommunes PPR. Der blev givet korte oplæg fra CKV om, hvad man i kommunen kan gøre, når man har et barn der muligvis:

  • ser dårligt
  • stammer
  • har brug for stimulerende legetøj
  • har brug for stimulerende programmer til tablet og computer
  • har brug for alternativ og støttende kommunikation
  • har brug for kommunikationsteknologiske hjælpemidler

PPR personalet, der efterfølgende fortsatte med deres eget møde, gav en meget positiv respons på deres besøg, og de er nu bedre rustet til at kunne tage kontakt til de rette fagpersoner, hvis der er mulighed for, at en borger kan få gavn af et tilbud ved CKV.

Hvis du er ansat i en kommune og tænker, at dine medarbejdere ikke udnytter jeres tilbud hos CKV til fulde, er du velkommen til at kontakte os for at aftale et lignende informationsmøde om de ydelser, der er relevante for jer.


Senest opdateret den 09-11-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring