Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Nye afdelingsledere i CKV

Afdelingsleder Lis Fløe Pedersen har valgt at lade sig pensionere, og fratræder således sin stilling i CKV med udgangen af 2021. Hun erstattes af hele to nye afdelingsledere, Nanette Borges og Mette Wiese Nygaard.

Nanette Borges skal være afdelingsleder for Syn og Mobilitet/IKT. Hun kommer fra en stilling som afdelingsleder for Specialrådgivningen på Synscenter Refsnæs. Nanette er kultursociolog, mag. art. Hun har omfattende ledererfaring fra bl.a. kommunale chefstillinger, og er ved at afslutte en Master of Public Governance på CBS.

Mette Wiese Nygaard skal være afdelingsleder for Høre, Tale, Sekretariat og Service. Hun kommer fra en stilling på Institut for sprog og kommunikation på Syddansk Universitet (SDU), og har tidligere været ansat i Taleafdelingen på CKV. Hun er cand.mag. i audiologopædi, og har i mange år undervist inden for senhjerneskadeområdet på audiologopædiuddannelsen på SDU. Mette er i gang med en diplomuddannelse i ledelse. Mette Wise Nygaard er startet i CKV 1. november, mens Nanette Borges har sin første arbejdsdag d. 2. december.


”I CKV er vi særdeles tilfredse med at kunne tiltrække to kapaciteter med både høj faglighed og omfattende indblik i specialundervisningsverdenen, og tilhørende lovgivning, som nye afdelingsledere og afløsere for Lis Fløe Pedersen, der tager en unik viden om rehabilitering med sig, når hun forlader CKV for at gå på pension” siger centerchef i CKV, Steen Friis.

 

Begge de nye afdelingsledere glæder sig til at fortsætte udviklingen af CKV som en højt specialiseret institution med fokus på rehabilitering og innovation til gavn for samarbejdspartnerne i de fynske kommuner og deres borgere.
 


Senest opdateret den 09-11-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring