Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Kursus i TD Snap

Kom og vær med på et spændende kursus om den nye kommunikationsapp TD Snap Core First fra Tobii Dynavox.Tobii Dynavox har udviklet TD Snap, som er en kommunikationsapp, der bygger på de samme PCS-symboler, som man f.eks. finder i Boardmaker 7. Den kan bruges af mennesker med behov for alternativ og supplerende kommunikation, og er designet til alle aldre og stadier af sprogudvikling. Den tilbyder seks forskellige adgangsmetoder og kommunikationsredskaber som f.eks. hurtigord, kerneord (ord der kan generaliseres) samt 85 forskellige emner og meget mere.

Målgruppen for kurset er alle, som har interesse i kommunikationsapps, og til dagligt arbejder med børn og voksne, som har behov for alternativ og supplerende kommunikation.

Kursets formål er at give deltagerne praktiske færdigheder i at bruge kommunikationsappen, TD Snap. Derudover vil deltagerne få viden om, hvordan man arbejder med og implementerer en kommunikationsapp i praksis. Det kræver ingen forhåndskendskab til appen at deltage.

Læs mere og tilmeld dig (senest d. 7/2-2022) her: CKV - TD Snap Core First | Region Syddanmark - Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi

 

Kursusleder: Tanja Damgaard Christiansen ASK konsulent/ Cand.pæd.pæd.psyk fra Tobii. 

Kurset afholdes den 23/2-2022 fra kl. 09:00-14:00 på Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi (CKV), Heden 11, 5000 Odense C.


Senest opdateret den 07-12-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring