Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Mundbindene er tilbage

Vi er desværre i en situation, hvor vi alle sammen skal bruge mundbind igen, både når vi handler i supermarkedet, og når vi benytter den offentlige trafik. Det betyder, at vi skal tage mundbindene af og på flere gange, hvis vi bevæger os ind og ud af butikker og transport. Mange med høreapparater risikerer dermed, at høreapparaterne ryger af ørerne – måske uden at de opdager det.

Vi hører desværre allerede om, at høreapparaterne bliver tabt og forsvinder, og det er jo en skam for alle – ikke mindst for dem, der må undvære at kunne høre optimalt.

Julen er nu dejligst, når vi kan høre hinanden.

Heldigvis har Høreforeningen en hel side med gode råd til brugere af høreapparater, som man kan finde Her

Hvis du er så uheldig, at du mister et eller flere høreapparater, skal du hurtigst muligt henvende dig der, hvor du har fået høreapparaterne, så du kan få oplyst, hvad du skal gøre for at komme til at høre igen.
Det vil sige, du skal selv ringe, hvis du har fået høreapparaterne på en offentlig høreklinik (sygehus) eller til forhandleren, hvis du har købt høreapparatet med tilskud fra regionen.

Hvis du har købt høreapparaterne med tilskud, er det også en god idé at tjekke med forhandleren, om du har en særlig forsikring ved tab. Man kan som udgangspunkt ikke få nyt tilskud før der er gået 4 år siden sidst.
 


Senest opdateret den 07-12-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring