Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden


Nye tilskudssatser til privatkøbte høreapparater

Hvis man ønsker det, og har en henvisning fra en ørelæge, kan man som høreapparatbruger vælge at få et tilskud til høreapparater fra Regionen, og så købe dem privat.

Tilskuddet for 2022 er 4.200 kr. for behandling af et øre og 2.385 kr. for behandling af to ører.
Det vil sige, hvis du har brug for – og har en henvisning eller tidligere er behandlet med - høreapparater til to ører, får du i alt 6.585 kr. Resten af prisen skal du enten selv betale, eller få tilskud til fra din kommune, hvis du har ret til helbredstillæg.

På hjemmesiden https://regionsyddanmark.dk/patienter-og-parorende/patient-i-region-syddanmark/horeapparater kan du læse mere om, hvordan du – eller dine pårørende – vælger den bedste løsning for dig/dem.

Besøg evt. Sundhedsstyrelsens hjemmeside vedr. høreapparater: https://www.sst.dk/da/udgivelser/2015/hvis-du-skal-ha-hoereapparat


Vi på CKV er administratorer for tilskudsordningen i Region Syddanmark, så du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 99 44 34 00 (mandag, onsdag og torsdag ml. kl. 9.00 og 11.00) hvis du/din pårørende bor i Region Syddanmark og har brug for yderligere vejledning.


Senest opdateret den 11-01-2022
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring