Skip til primært indhold

Begynder undervisning i høreapparater

Er der behov for gennemgang af brug, vedligehold, funktioner og tilvænning af de første høreapparater? Der er hjælp at hente i CKVs høreafdeling.

Ved udlevering af de første høreapparater vil der være mange informationer, som man modtager den dag, hvor høreapparaterne udleveres.

Der vil være praktiske informationer vedrørende høreapparaterne såsom vedligehold, hvilke dele skal skiftes eller rengøres samt hvilke funktioner høreapparaterne har. Det kan fx være opkobling til smartphone. Der kan således være meget at huske og holde styr på i forbindelse med at få de første høreapparater. 

I CKVs høreafdeling står vi klar til at rådgive og undervise borgere, der har fået deres første høreapparater, eller som har fået nye høreapparater.

CKVs hørekonsulenter kan være behjælpelige, når der er behov for rådgivning eller undervisning i brug og vedligehold samt til at isætte høreapparater på/i øret.

Ud over det praktiske vedrørende høreapparaterne, så er det også forventeligt, at det tager tid at vænne sig til lyden såvel som til at have høreapparaterne siddende på/i øret. Her støttes borgeren via undervisning samt rådgivning omhandlende tilvænning og forventninger til høreapparaterne

Det er nemlig vigtigt at tage hånd om ovenstående så tidligt som muligt, så borgeren bliver tryg ved brug af høreapparaterne, afhjælpes så optimalt som muligt og får størst mulig glæde af høreapparatbehandlingen.

Tøv derfor ikke med at kontakte CKVs Høreafdeling på tlf.: 99443400 - mandag, onsdag og torsdag kl. 9.00-11.00.

Læs evt. mere på vores hjemmeside HøreRehab.dk.

hånd med lille høreapparat
APPFWU02V