Skip til primært indhold

Samarbejdsmøde vedr. hjernerystelse for medarbejdere ved forsikringsselskaber, A-kasser og pensionsselskaber

På CKV oplever vi et stort antal af henvendelser fra borgere, der har følger efter hjernerystelse, og vi ønsker med dette møde at etablere gode og hurtige samarbejdsformer, så vi sammen kan hjælpe disse borgere videre.

På CKV får vi ugentligt henvendelser fra borgere med følger efter hjernerystelse. Disse borgere har udfordringer i form af bl.a. lyd- og lysfølsomhed, problemer med at se på skærm, udfordringer med at huske, koncentrere sig og fokusere. De lider ligeledes ofte af smerter og søvnbesvær.

CKV har igennem flere år haft et tværfagligt team, der består af audiologopæder, fysioterapeut og neuro-optometrist, som i samarbejde med borgeren får lagt et tværfagligt rehabiliteringsforløb. Netop den tværfaglige indsats anbefales af Dansk Center for Hjernerystelse. Du kan læse om dette i Vidensrapport - Dansk Center for Hjernerystelse (dcfh.dk).

Så kære forsikringsselskaber, A-kasser og pensionsselskaber. For at vi sammen kan hjælpe disse borgere bedst muligt videre efter en hjernerystelse, så inviteres I hermed til samarbejdsmøde på Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi (CKV) d. 1. oktober 2024 kl. 12.30 - 15.30, Heden 11, 5000 Odense C.

Dagen vil bla. byde på oplæg v/ Hana Malá Rytter, lektor i neuropsykologi PhD og leder af Dansk Center for Hjernerystelse, samt gennemgang af CKV’s tilbud til borgere med følger efter hjernerystelse.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding og program for dagen kan ses her: Samarbejdsmøde vedrørende hjernerystelse.

Mand holder sig til panden, han lader til at have smerter
APPFWU02V