Skip til primært indhold

Legeteket indbyder til kursus i Børneyoga 1. og 2. d. 31. august.

Når børn har en stabil, indre ro, er der mere plads til fordybelse og koncentration!

Flere og flere børn har uro, angst, stress eller søvnproblemer. De kan have svært ved at indgå i fællesskaber og svært ved at være i læringssammenhænge. De har ofte svært ved at finde og mærke roen i dem selv, og de har ofte brug for at blive forankret i deres krop. Når vi arbejder med børneyoga, arbejder vi med barnets sanseapparat og kropsbevidsthed. Ved at øge barnets kropslige forankring fremmer vi evnen til selvregulering, og øger barnets evne til at være deltagende samt indgå i udviklende og positive fællesskaber.

Jeg har skaffet en meget kompetent underviser, Sisse Siegumfeldt, som har tilrettelagt et program, der på ganske kort tid (2 timer) giver dig en solid basis, som du let kan arbejde videre med.

På Børneyoga 1. får du teori, en god del øvelser, lege og fokuspunkter, samt materialer du kan gå direkte hjem og anvende. Øvelserne vil tage udgangspunkt i børnenes verden med fantasi og leg. Det vil blive tydeligt, hvordan børneyoga kan være et redskab, som vi kan bruge, når det mærkes på børn og voksne, at der er behov for det.

Børneyoga 2. er for dig som har været på Børneyoga 1. eller som i forvejen har erfaring med børneyoga. Vi videreudvikler det, vi har arbejdet med, og går mere i dybden med metoder og med fokus på at få børneyoga til at fungere i praksis. Så mangler du lige det sidste skub til at komme i gang med at lave forløb og anvende øvelser og lege i praksis, eller er du allerede godt i gang, og har brug for sparring, så er dette kursus lige noget for dig. Det er muligt at deltage på begge kurser, hvis du gerne vi have hele pakken på én gang. Meld dig meget gerne til – også selv om kurset er overtegnet. Du kommer på venteliste, og vil blive kontaktet.

Kort om Sisse Siegumfeldt: Sisse er Yogalærer, Børneyogalærer, Mindfulnessinstruktør og forfatter til to yogabøger. Sisse er lidt af en børneyogapioner herhjemme og har igennem 26 år uddannet pædagoger, skolelærere og yogalærere i børneyoga.

Børneyoga er for pædagoger, lærere, forældre, plejeforældre og andre fagprofessionelle.

Børneyoga 1. afholdes onsdag d. 31. august 2022 kl. 10.00 - 12.00
Læs mere og tilmeld dig Børneyoga 1

Børneyoga 2. afholdes onsdag d. 31. august 2022 kl. 13.00 – 15.00
Læs mere og tilmeld dig Børneyoga 2

Legeteket på CKV støtter op om forældres samspil med deres børn og om fagprofessionelles arbejde med børn. Legeteket afholder kurser, som højner fagligheden. I Legeteket kan du få råd og vejledning omkring lege, øvelser og aktiviteter samt om udviklingsorienterede materialer og produkter, som støtter op om feltet.

 

 

 

Små børn sidder på et tæppe på gulvet og rører deres tæer - de laver yoga
APPFWU01V