Skip til primært indhold

CKV var med ved årets VISO konference

Med godt humør og bannere under armen mødte CKV's VISO specialister ind til årets VISO konference.

Motivation i det sociale arbejde er et gennemgående tema i VISO specialisternes arbejde. Vi havde derfor glædet os til VISO-konferencen tirsdag d. 6. december, hvor der netop var oplæg om motivation og ejerskab. CKV deltog med en stand og fire dedikerede specialister, der fik rig mulighed for at få en snak med kolleger og kommuner fra hele landet.

Til daglig rådgiver CKV´s VISO specialister både om jordnære og specifikke ting, der kan forbedre livskvaliteten i et liv med handicap, og om de etiske dilemmaer der kan opstå i samarbejdet mellem en person med handicap, pårørende og fagpersoner. Da omgivelsernes kompleksitet ofte er meget høj og kilde til svære udfordringer, er der brug for både vilje og mod i arbejdet. Det gælder både borgerne, pårørende og de fagpersoner, der ofte er nærmest til at støtte borgerens arbejde for at øge deres trivsel, aktivitet og deltagelse.

FAKTA

CKV’s stand på VISO konferencen var bemandet med VISO specialisterne Eva Willaing Lock, Jesper Fage-Pedersen, Ragnhild Engen og Randi Stidsen. De har baggrunde inden for kommunikation, bevægehandicap, IKT og hjælpemidler. Fagligt spænder de fra audiologopædi og specialpædagogik til ergo- og fysioterapi. De har alle toppet deres uddannelse op med timers hands on erfaring samt certificerede specialist- og konsulentuddannelser.

CKV er VISO leverandør inden for kommunikation og/eller bevægelseshandicap for voksne samt vanskeligheder med tale og sprog plus supplerende kommunikationsløsninger (ASK) for børn.

CKV bidrager til VISO netværket for specialister i Region Syddanmark. Netværket har et stærkt tværfagligt islæt, og spænder over specialrådgivning i relation til sansetab, kommunikations- og informationsteknologi, bevægehandicap og hjælpemidler, spiseforstyrrelser, autismespektrumforstyrrelser og udviklingshæmning.

fire VISO eksperter fra CKV
APPFWU01V