Skip til primært indhold

CKV tilbyder også hjælp til unge og voksne, der stammer

Unge og voksne, der stammer, har ofte gavn af at arbejde med deres stammen og med strategier, der kan få den til at præge deres hverdag mindst muligt. På CKV skræddersyr vi tilbuddet til det menneske, vi sidder over for.

Måske ved du allerede, at CKV tilbyder spændende stammegrupper til skoleelever. Du har måske også hørt om vores vejledningsforløb til forældre til førskolebørn, der stammer? Det kan være, du kender nogen, der har været afsted og har lært om taleteknikker. Det kan også være, at de har fortalt, at CKV tilbyder et trygt rum at dele sine tanker om stammen i, og at de måske har lært at arbejde med deres stammen på en god måde.

Men ved du også, at CKV ligeledes tilbyder hjælp til unge og voksne, der stammer? Vi tilbyder nemlig både individuelle samtaler og stammegrupper, hvor du kan møde og sparre med ligesindede. Vi har kort ventetid, det kræver ingen henvisning, og der er selvfølgelig ingen egenbetaling. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan møde os og høre lidt mere om vores tilbud i videoen nedenfor. Hvis du vil se flere spændende videoer fra CKV, så klik på denne linje.

 

hjælp til unge og voksne, der stammer

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU02V