Skip til primært indhold

Personalekursus i Tegn Til Tale til Boinstitutioner, daginstitutioner og forældre

Kurset forbedrer personalets kommunikation med beboerne. Sammen med jer arrangeres jeres eget Tegn Til Tale kursus på et tidspunkt, der passer jer, i jeres egen institution.

Tegn til Tale (TTT) er meget anvendt som kommunikationsform til børn, som sent udvikler et verbalt sprog. Nogen børn udvikler aldrig et verbalt sprog.

For at barnet/den unge/den voksne hele tiden kan udvikle sig kommunikativt, er det afgørende, at barnet/den unge/den voksnes omgivelser kan anvende TTT, således at tegnordforråd og kommunikationsmulighed kan bevares. Det er derfor nødvendigt at både skoler, ungdomsuddannelser, boinstitutioner samt forældre kan anvende TTT.

Et kursus kan se ud som følgende: Fire gange 3 timer i alt 12 timer af 1200kr plus transport. På kurset kan der deltage op til 25 personer. Underviser er Talepædagog og master i IKT og læring Ragnhild Engen, som i mange år har arbejdet inden for specialområdet med både voksne og børn. Kontakt Ragnhild Engen på telefon 30584524 eller på Ragnhild.engen@rsyd.dk.

To kvinder kommunikerer sammen med Tegn Til Tale

 

APPFWU02V