Skip til primært indhold

Kender du CKV ?

Hvert år sender CKV en årsberetning til de fynske kommuner – 2022 er nu på gaden

Årsberetningen er en buket af gode historier, der viser mangfoldigheden i de højt specialiserede ydelser, som CKV leverer til borgere med alvorlige problemer med tale, høre, syn og bevægelse.

Årsberetningen indledes med en spændende invitation fra Centerchef Steen Friis om nye, tværsektorielle samarbejdsformer som et middel til at sikre mere robuste konstellationer for de små specialer på kommunikationsområdet.

Årsberetningen er også en anledning til at se tilbage. På CKV havde vi næsten glemt, at 2022 begyndte i Coronaens tegn: Vi gik med masker, holdt afstand, sprittede af og en del sårbare borgere kunne slet ikke modtage besøg af CKV’s specialister på grund af smittefaren.

Året bød heldigvis også på masser af positive oplevelser og resultater i samarbejdet med borgere og fagfolk. Vi tog fat på nye udviklingsopgaver, og mennesker i alle aldre fik hjælp til kommunikation og hjælpemidler, der gør en forskel i hverdagen.

I årsberetningen for 2022 kan du læse små artikler om så forskellige emner som: beskæftigelsesområdet, den tværfaglige indsats, en indgang – mange funktioner, afasifællesskabet for voksne og punktskrift for små, blinde børn.

Årsberetningen byder også på en beskrivelse af de målgrupper, CKV hjælper kommunerne med at udrede, undervise og vejlede inden for områderne tale, høre, syn, IKT, hjernerystelse, sårbare børn og mennesker med progredierende lidelser.

Du finder årsberetningen for 2022 og tidligere årsberetninger på CKV´s hjemmeside ved at klikke på denne linje.

God læselyst.

Billede af forsiden på årsberetning 2022
APPFWU01V