Skip til primært indhold

Hjerneugen - hør specialisterne sætte fokus på senfølger efter hjernerystelse

Mød CKV´s specialister og Hana Mala Rytter, kendt hjerneforsker og leder af Center for Hjernerystelse. Arrangementet henvender sig til fagpersoner med lyst til at vide mere og udveksle erfaring. Alle er velkomne. Arrangementet er gratis, men husk at tilmelde dig på hjemmesiden.

”Får din borger den rigtige støtte”? ”Er der hjælp til tiden”? ”Virker det”? ”

I anledning af Hjerneugen inviterer CKV Odense fynske samarbejdspartnere til temamøde om hjernerystelse. Er du fagpersonen, der møder mennesker med senfølger af hjernerystelse, er du velkommen på CKV fredag d. 18/3 2022 kl. 10.00-13.30

Du bliver klogere på, hvad en hjernerystelse med senfølger er og hvad er egentlig anbefalingerne?

Program:
Hvad er hjernerystelse og hvad er senfølger? v/Hana Mala Rytter, lektor ved Institut for psykolog ved KU. Forskning i hjernens plasticitet, læring, genoptræning og rehabilitering.
De nye nationale Kliniske Retningslinjer v/Hana Mala Rytter, leder Center for Hjernerystelse
CKV’s tilbud til borgere med senfølger efter hjernerystelse – præsentation af CKV’s tværfaglige rehabiliteringstilbud v/det tværfaglige hjerneteam på CKV
Borger fortæller - beretning efter tværfagligt rehabiliteringsforløb på CKV
 

CKV byder på morgen kaffe/the/rundstykke ved ankomst samt let frokost, før vi siger tak for i dag. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Vi håber at se mange kolleger med kontakt til borgere og interesse for rehabilitering efter hjernerystelse. Vel mødt!

Tilmelding senest d. 11/3 2022 via dette link: Tilmelding plan2learn RegionSyd

Læs mere om Hjerneugens landsdækkende aktiviteter: Hjerneugen fra 14. - 18. marts 2022 | DTHS

Plakat hjerneugen 2022
APPFWU01V