Skip til primært indhold

Dansk Stammekonference 2024

Konferencen 2024 afholdes torsdag d. 26. september 2024 kl. 9:30 - 17:05  i Auditoriet på Fredericiaskolen, Merkurvænget 2, 7000 Fredericia.

Konferencen sætter fokus på den nyeste viden om stammen og løbsk tale gennem faglige oplæg fra øverste internationale hylde. Den henvender sig til logopæder, der arbejder med børn, unge eller voksne i den pågældende målgruppe.

Målgruppe: Logopæder og andre fagpersoner, der arbejder med mennesker, der stammer.

Igen i år tilbyder CKV en spændende dag, der sætter fokus på den nyeste viden om stammen. I år afholdes dagen i egne lokaler i Fredericia torsdag den 26. september 2024. Vi får denne gang besøg af tre forskere.

Hilda Sønsterud er forsker på Oslo Universitet, og hun holder et praksisbaseret oplæg om, hvordan vi kan skabe positive forandringer for mennesker med løbsk tale. I oplægget sættes fokus på vores aktuelle viden om løbsk tale og hvilke værktøjer, der virker.

Herefter genbesøger den svenske forsker Per Alm konferencen, og denne gang vil han fortælle om de allermest interessante fund i hans mangeårige og diverse forskning i stammens årsager.


Slutteligt afholder den amerikanske forsker Seth E Tichenor et online-oplæg om, hvordan vi kan arbejde med negative tankemønstre hos unge og voksne personer, der stammer.


Dagen inkluderer morgenmad ved ankomst, en dejlig frokost samt eftermiddagskaffe og –kage.

Det er muligt at tilkøbe en Sandwich To Go for kr. 50,-, som udleveres efter konferencen.

Læs mere om konferencen og/eller tilmeld dig ved at klikke på denne linje.

 

APPFWU01V