Skip til primært indhold

TRAP UP – Viden om undervisning af døve- eller hørehæmmede elever

TRAP UP er et innovations- og udviklingsprojekt, der er skabt i samarbejde mellem Erasmus+ programmet og fageksperter i Danmark, Tyskland, Finland og Slovenien.

Deltagerne sigter mod at inspirere hinanden til at lave den bedste praksis for undervisning af døve elever og elever med hørenedsættelse for at sikre deres adgang til livet, uddannelsesmæssigt og socialt. Hjemmesiden er tilgængelig for alle, der har interesse. Uanset om det er fagfolk, der arbejder med elever med høretab eller forældre, der er interesserede i at lære mere.

Alt indhold er tilgængeligt på engelsk, tysk, slovensk, finsk og dansk, som repræsenterer de deltagende lande bag projektet. Indholdet på hjemmesiden er gratis, og alle brugere har adgang til alle materialer og koncepter. Under hvert sprog finder du forskelligt brugbart indhold i kategorierne:

  • Klasseværelsesdesign
  • E-læringskursus for lærere om inklusion af elever med høretab,
  • Undervisningsmateriale
  • Fjernundervisning
  • Nyttige links.

I Danmark har eksperter fra hele CKV, både fra Fredericia og Odense, arbejdet sammen for at skabe en platform, der gør materialet let tilgængeligt herhjemme såvel som internationalt.

Torsdag d. 1. juni 2023 blev hjemmesiden officielt introduceret, og taget vel imod, i Danmark, på TRAP UP Konferencen, på Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Hørerådgivningen - børn & unge.

Du kan finde TRAP UP projektets hjemmeside og selv læse mere her: www.trapup.eu

tre medarbejdere fra CKV laver tegnet for TRAP UP
APPFWU02V