Skip til primært indhold

Det er nu muligt at tilmelde sig Vingstedkonferencen for medarbejdere, der arbejder med voksne borgere med nedsat hørelse

Vingstedudvalget og CKV inviterer til to faglige dage ved årets Vingstedkonference, der afholdes 6. og 7. september 2023. Tilmeldingsfristen er d. 26. april.

Vingstedkonferencen bidrager til ny viden, refleksion og giver inspiration til det faglige virke i rehabiliteringen af mennesker med hørevanskeligheder. Oplæggene på dette års Vingstedkonference retter sig mod samspillet mellem lyd, krop og hjerne.

Udover faglige oplæg giver konferencen mulighed for at mødes med relevante firmaer og deres repræsentanter inden for den audiologiske praksis. Her er der, i form af workshops og udstilling, mulighed for at få den nødvendige indsigt i tekniske aspekter, som også er vigtige i undervisning og rådgivning til mennesker med hørenedsættelse.

Vingstedkonferencen er to dage med faglig opkvalificering og seneste nyt inden for den audiologiske rehabilitering samt faglig sparring og dialog mellem fagpersoner på tværs af landet.

Tilmeldingsfrist d. 26. april.

Klik på denne linje for at se invitation med det fulde program og tilmelding

Abstrakt billede af øre med lydbølger
APPFWU02V