Skip til primært indhold

Faglig dag for jobcentermedarbejdere

Medarbejdere fra jobcentre inviteres til faglig dag på CKV

På vores årlige møder med de fynske kommuner blev der fremsat et ønske fra jobcentrene om en faglig dag, hvor CKV’s specialer kunne præsenteres. Det vil vi selvfølgelig gerne efterkomme, og vi har nu sammensat et program med fokus på de ønsker, der blev fremsat.

Dagen vil give en introduktion til CKV’s rådgivning af personer med behov for hjælp på beskæftigelsesområdet. Med en god blanding af teori og praksis sporer vi os ind på, hvad det betyder at leve med alvorlig synsnedsættelse, høretab, kognitive udfordringer eller behov for kommunikationshjælpemidler. Vi taler om den medfølgende træthed, og særskilt om borgere med senfølger efter hjernerystelse. Hvad skal du være opmærksom på? Hvad kan CKV hjælpe med? Hvilke aftaler har din kommune med CKV?

Dagen er planlagt, så man kan tilmelde sig enten hele dagen eller ’kun’ formiddag/eftermiddag. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig her: Faglig dag for jobcentermedarbejdere | Region Syddanmark (plan2learn.dk)

Kvinde i kørestol på arbejde ved en computer
APPFWU01V