Skip til primært indhold

Kurset blev så hurtigt udsolgt!

Kurset Indre ro som en forudsætning for læringsparathed gentages fredag d. 6. maj 2022 kl. 9.00 - 15.00 på CKV i Odense.

Gik du forgæves?

Legeteket tilbyder ekstra kursus i nervesystemets betydning for læringsparathed. Reserver allerede dagen nu, og hold øje med nyhedsbrevet. Vi åbner for tilmelding primo marts.

Her kan du læse mere om kurset

Nervesystemet og sanseapparatet er forbundne og afhængige af hinanden. Hvis nervesystemet ikke er i balance, kan det være svært at arbejde med sanseapparatet. Oplever du at ”meget er forsøgt, men intet hjælper” eller har du blot brug for gedigen viden og nytænkning i arbejdet med børn, som har fysisk uro, eller har svært ved at være i sociale eller læringsmæssige sammenhænge? Så reserver den 6. maj!

Kurset fokuserer på koblingen mellem nervesystem og adfærd. Hvilke sammenhænge er der mellem hjerne, nervesystem og læringsparathed? Hvordan skabes ro i børns nervesystem, forud for læring?

Deltagerne får faktuel og anvendelig viden, ideer og perspektiver, der kan anvendes i praksis med det samme - hjemme, i institutionen eller på skolen.

Kurset er for forældre, plejeforældre, fagprofessionelle – alle som har, eller arbejder med, børn med særlige behov, uro, angst, stress, koncentrationsproblemer, søvnproblemer etc.

Underviser er Charlotte Runge, fysioterapeut og Ba. Scient. i Idræt og Sundhed. Charlotte er en fagligt stærk og inspirerende kapacitet. Hun har erfaring med at hjælpe sårbare børn, og rådgive fagfolk i at få øje på kroppen som ressource i hverdagen. Charlotte er stifter og ejer af Motorikcenter.dk.

Du kan læse mere om kursets indhold under første kursus ved at klikke på denne linje. 

Legeteket afholder kurser som højner fagligheden. I Legeteket vil du kunne få råd og vejledning omkring øvelser, aktiviteter samt udviklingsorienterede materialer og produkter, som støtter op om feltet. 

Lille pige ligger fladt på en yogamåtte på gulvet
APPFWU02V