Skip til primært indhold

Kursus i Børneyoga 1 & 2 for fagpersoner og forældre

Har børn brug for sansemæssig ro og kropslig forankring? Få viden om metoder og praktik, som kan give enkelte eller flere børn kropsbevidsthed, ro og fysisk forankring.

Du kan styrke dit samvær eller dit pædagogiske arbejde med børnenes trivsel, udvikling og læring gennem det kropslige fokus.

Igennem børneyoga fremmer vi trivsel samt udvikling og læring gennem træning af opmærksomhed og sansning. Ved at øge børns kropsbevidsthed og kropslige forankring kan vi øge barnets evne til at være deltagende og indgå i udviklende og positive fællesskaber.

Legeteket v. CKV indbyder til to kurser i børneyoga d. 26. april 2023: Børneyoga 1 kl. 9.00 – 11.00 og Børneyoga 2 kl. 11.30 – 13.30.

Kurserne afholdes på Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi (CKV), Heden 11, 5000 Odense C.

Børneyoga 1 er for dig, der gerne vil styrke børnenes kropslige forankring. Du får metoder, ideer til øvelser og lege, som kan bruges i den helt almindelig hverdag.

Børneyoga 2 er for dig, der har været på et af vores tidligere Børneyoga 1 hold, eller har god erfaring med børneyoga. Vi går mere i dybden med metoder, øvelser og lege og med de udfordringer, som kan opstå i den almindelige hverdag.

Begge kurser kan tages samme dag eller i kombination med hold til efteråret (se plan2learn via linkene nedenfor)

Tilmeldingsfristen er dagen før. Der er begrænsede pladser, som fordeles efter først til mølle princippet. 

Klik på denne linje for at tilmelde dig Børneyoga 1:

Klik på denne linje for at tilmelde dig Børneyoga 2:

Du skal medbringe behageligt tøj og lune sokker.

Pris: Kr. 680,- ekskl. moms pr. deltager. Der vil være vand, kaffe og the.

 

barn på en yoga måtte
APPFWU01V