Skip til primært indhold

Legetekets kurser 2025 - Når du vil planlægge den gode fremtid

Nåede du ikke at deltage på vores kurser i 2024, så kan du nå det i 2025! Omdrejningspunktet på alle kurser er praksis: Vi skal kunne bruge det vi lærer i den helt almindelige hverdag

Hvis du har fokus på børn, som har uro og som har svært ved at være i lege- eller læringsfællesskaber, eller på børn som har svært ved at forstå rutiner i dagligdagen, planlægge eller gennemfører forløb, forstå begreber og sammenhænge, så kan du finde stor viden og inspiration i kurserne herunder.

Vi får den fineste feedback på kurserne. Niveauet er fagligt højt, og omdrejningspunktet på alle kurser er praksis. Vi skal kunne bruge det vi lærer i den pædagogiske praksis.

På alle kurserne er du sikret inspiration, metoder, ideer, øvelser, lege, teknikker etc. som kan bruges direkte i hverdagen.

Indre ro som en forudsætning for læringsparathed – Workshop 1. Nervesystemets betydning

Indre ro som en forudsætning for læringsparathed – Workshop 2. Forstå nervesystemet bag urolige børns adfærd.

Temadag for ledere: Om nervesystemets betydning med fokus på implementeringen

 

Vær obs. på markante tilbud via EARLY BIRD:

Deltager du Workshop 1 og 2, opnår du rabat. Ved tilmeldingen til et af kurserne markerer du, om du ønsker at benytte dig af tilbuddet. Man kan til enhver tid ændre navn på deltagerne uden beregning.

Her får du workshop 1 og 2 samt en temadag for ledere til en meget fordelagtig pris.

For at det vi lærer, bliver en del af den fælles pædagogisk praksis, skal vi have et fælles sprog på arbejdspladsen og en fælles forståelse, der kan sikre implementeringen nu og på den lange bane. Til dette er Trilogi 2025 absolut anbefalelsesværdig!

Ved tilmeldingen til et af kurserne markerer du, om du ønsker at benytte dig af tilbuddet. Man kan til enhver tid ændre navn på deltagerne uden beregning.

Workshop 1

Workshop 2

Temadag for ledere

Børneyoga for de 3 til 8 årige 

Børneyoga for børn som bider, slår, skubber og river 

Temadag om børns kognition og eksekutive færdigheder. Styrk børns udvikling og læring 

Kvinde leger med en lille dreng og en lille pige
APPFWU01V