Skip til primært indhold

Kursus om høreapparater til fagpersoner er på trapperne

CKV Hørerådgivningen for unge og voksne udbyder snart et spændende kursus for alle, der arbejder med borgere med høreapparater.

Høreapparater i dag er små, tekniske vidundere, som for mange er helt afgørende for, om de kan deltage i dagligdags aktiviteter med andre.

Sammenlignet med for få år siden, hvor høreapparaterne sad som ”beige bananer” bag øret, og nu, hvor de er mindre end nogensinde, har en masse spændende funktioner og kan styres med mobiltelefonen, er der sket en masse tekniske landvindinger på området især i forhold til betjeningsmuligheder for brugeren.

Selvom man har arbejdet med borgere med høreapparater i mange år, kan det derfor være svært at vide helt præcist, hvordan nutidens høreapparater fungerer, hvordan de vedligeholdes og hvad man kan gøre, hvis der fx er behov for mere lyd eller et andet lytte-program. Mange brugere har også brug for hjælp til opkobling af høreapparaterne til fx mobiltelefonen, og det kan være udfordrende lige at gennemskue, hvordan man hjælper dem med det.

CKV Hørerådgivningen for unge og voksne tilbyder i løbet af foråret et kursus, der tager fat om ovenstående spørgsmål, som er specielt rettet mod fagpersoner i vores samarbejdskommuner, der til dagligt arbejder med borgere med høreapparater, og som synes, det kunne være nyttigt og spændende med et teknisk ”brush-up”.

Følg med i vores kursuskatalog på: https://centerkommunikationogvelfaerdsteknologi.regionsyddanmark.dk/kurser-seminarer-mv

Her annonceres kurset meget snart.

hånd med lille høreapparat
APPFWU02V