Gå til indhold

Frise CKVTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden

Center for Kommunikation og VelfærdsteknologipilAfdelingerpilCenter for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Odense

Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Odense

Nyheder


E-sport for alle - hold 2 åbner for deltagere 11. juni
9. juni 2021
Vi er nu klar til næste hold i e-sport for alle, hvor vi i samarbejde med Veluxfonden og Odense E-sport forsker i e-sport som værktøj for børn og unge med hjælpemiddelkrævende håndfunktion.
Oticon fortsætter som batterileverandør
9. juni 2021
Amgros, der forhandler både høreapparat- og batteri-kontrakter i Danmark, har indgået en ny 4-årig aftale med Oticon om at levere batterier og slanger til alle høreapparatbrugere
Online fyraftensmøde for alle med høreudfordringer i den erhvervsaktive alder
12. maj 2021
Udvalget for erhvervsaktive med høretab (et udvalg under Høreforeningen), Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi og Castberggård Job- og Udviklingscenter inviterede tirsdag d. 11. maj til et online fyraftensmøde med oplæg og dialog om at mestre sine høreudfordringer på arbejdsmarkedet.
Åbent hus i CKV Mobilitet og IKT d. 1 torsdag i måneden
12. maj 2021
Den første torsdag hver måned afholder CKV Mobilitet og IKT åbent hus fra kl. 12.30 til 15.00, hvor du kan komme og se udvalget af hjælpemidler.
Dansk informationsmateriale om tinnitus, der henvender sig til børn og unge
12. maj 2021
Børn og unge kan sagtens have tinnitus. Nu er der udgivet et dansk materiale, som giver en alderssvarende forklaring på, hvad tinnitus er, hvordan den opleves og hvad man kan gøre.
Virtuel pårørendegruppe
12. maj 2021
Grundet Covid-19 er meget undervisning, for en periode, blevet omlagt til virtuel undervisning. Med succes har taleafdelingen omlagt blandt andet pårørendegrupper til virtuel undervisning.
Ledig stilling i CKV synsrådgivningen
19. april 2021
Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Synsrådgivningen søger en neurooptometrist eller specialoptiker.
E-sport er for alle - vil du spille med?
7. april 2021
Vi starter et fantastisk projekt op med Odense E-sport, hvor vi arbejder med e-sport for børn og unge, der af fysiske årsager ikke kan spille computer eller konsolspil
Brug Min Sundhed appen med skærmlæser
7. april 2021
CKV tilbyder nu undervisning i brugen af Min Sundhed appen samt kommunikationsplatforme såsom Zoom, Microsoft Teams, Google meet, Cisco Webex mv. for borgere, der bruger skærmlæsere
CKV har også folk på sygehusene
31. marts 2021
I vores senhjerneskade-team i CKV´s taleafdeling har vi dagligt flere logopæder tilstede på hverdage. Vores målgruppe er patienter med behov for logopædisk bistand (udredning, vejledning, undervisning mm.)
Tak for indsatsen til to, der har været med i mange år
8. marts 2021
Marianne Kaltoft, synskonsulent for voksne, og Per Mortensen, synskonsulent for skolebørn, har valgt at gå på pension
Fællesnordisk Tinnitus- og Hyperakusis Konference
8. marts 2021
To audiologopæder fra CKV Høre har i samarbejde med en audiologopæd fra Region Hovedstaden iværksat den første Fællesnordiske Tinnitus- og Hyperakusis Konference
CKV vil beskrive ydelserne til hjernerystelsesområdet Lovende Praksis
8. marts 2021
Det er af stor betydning for borgerne, at de tilbud der er rettet mod dem er velbeskrevne, virker og at der er effekt af tilbuddet. CKV går nu ind i en fase, hvor vi søger at måle effekt og få lavet en praksis, hvor der er mulighed for at evaluere og udbygge på tilbuddet.
Verdenshøredagen blev fejret på tv og videomøde. CKV var med!
8. marts 2021
Pga. Corona-pandemien fik Verdenshøredagen opmærksomhed i tv og på videomøde. Høreforeningen fik lanceret en ny video med CKV Høres medarbejder som stjerne!
Hjertelig velkommen til vores nye medarbejder Henriette Wahlstrøm
8. marts 2021
1. marts bød vi velkommen til Henriette Wahlstrøm, som skal varetage dysfasi- og stammeområdet. Vi er overbeviste om, at Henriette er den helt rigtige til at varetage denne børneopgave.
CKV holder oplæg om energiforvaltning i Hjernerystelsesforeningen
8. marts 2021
Ragnhild Engen, som arbejder med borgere der har senfølger af f.eks. hjernerystelse eller Covid-19, holder et webinar i regi af Hjernerystelsesforeningen Fyn.
Rehabilitering af borgere med senfølger efter Covid-19
9. februar 2021
CKV tilbyder at rehabilitere borgere, som via egen læge har været henvist til udredning på sygehus, og efterfølgende er hjemsendt til egen kommune med en genoptræningsplan.
National Klinisk Retningslinje for hjernerystelse
9. februar 2021
Dansk Center for Hjernerystelse kom januar 2021 med deres første National Klinisk Retningslinje (NKR). NKR indeholder 7 anbefalinger til behandling af længerevarende symptomer efter hjernerystelse.
CKV Høre - Videomøder: en udfordring med nedsat hørelse
9. februar 2021
At holde videomøder, eller være på Facetime og lignende videosystemer, kan være en stor udfordring for mennesker med nedsat hørelse. Lydkvalitet og billedkvalitet kan være svingende og det kan føre til misforståelser. Vi har i CKV Høre sammensat nogle gode råd til dig, der holder møder eller facetimer med mennesker, der har nedsat hørelse.
CKV Syn - Rygtet om samtalecafé i Synsrådgivningen har spredt sig
12. januar 2021
CKV Syn er involveret i tiltag, der har udløst årets lokale handicaprådspris i Nyborg.

Senest opdateret den 16-06-2021
Skriv til Socialområdet

Tilgængelighedserklæring