Skip til primært indhold

Videoer fra CKV Mobilitet/IKT

Her finder du en række videoer, udarbejdet af CKV Mobilitet/IKT, der fortæller om vores arbejdsområde

Præsentation af afdelingerne Mobilitet og IKT ved CKV Odense

Dette er en instruktion i, hvordan du opretter en ny begivenhed eller aftale i app`en MemoAssist. Instruktionen er på dansk.Dette er en instruktion i, hvordan du opretter en ny begivenhed eller aftale i app`en MemoAssist. Instruktionen er på dansk.

Mennesker med demens har ofte svært ved at følge med i en samtale. Derfor kan det være svært at vide, hvornår de har forstået samtalen og de emner, vi taler om. Ragnhild Engen benytter samtalecirklen, når hun taler med mennesker, som har svært ved at forstå en samtale.

Sissel Madsen oplever ofte, at mennesker med demens får problemer med at holde styr almindelige dagligdags ting. Hun møder mange, som har problemer med at holde styr på tiden og det at kunne ringe til sine venner og familie. Til det findes der både mobiltelefoner og ure, som kan hjælpe. Når det gælder samtalen med demente, har hun en række anbefalinger til pårørende og fagpersoner.

Når en person skal bruge en øjenstyret Tobii I12 eller I15 er der nogle forberedelser, som en hjælper kan gøre. Her er en instruktionsvideo med de trin, som kan være nødvendige inden en person kan bruge en øjenstyret Tobii I-serie.

Bogstavtavlen kaldes også en stavetavle eller en staveplade. Den giver borgere, der ikke kan tale, men godt kan læse og skrive, mulighed for at kommunikere.

Siddestillings analyse ved CKV Odense

Testboligen på CKV Odense

APPFWU01V